Юні синхроністки перемогли на чемпіонаті України

Вівторок, 21 березня 2017, 01:33
Змагання серед юніорів відбулися у Харкові.
Юні синхроністки перемогли на чемпіонаті України

За підсумками чемпіонату, участь у якому взяли близько 100 спортсменів з Харківської, Одеської, Миколаївської областей та Києва, не було рівних господиням акваторії – харківським синхроністкам, які в загальнокомандному заліку розділили між собою перші два місця. Перемогу із загальним результатом 596,5457 балів виборола команда «Харківська область-1», до складу якої увійшли Бережна Валерія, Бурдова Олександра, Гришко Вероніка, Дерев'янченко Олеся, Коваленко Олександра, Корнєєва Дарина, Кулик Анастасія, Носова Анна, Сєрікова Мар'яна, Фєдіна Марта, а також Алексєєва Владислава та Алексєєва Марина.

На рахунку спортсменок з першої команди Харківської області були чотири золоті медалі. Вони впевнено перемогли в змаганнях груп з результатом 167,0561 балів у сумі за технічну та довільну програму, здобули  «золото» в змаганнях комбінованих груп (90,9000 балів). Крім того, Марта Фєдіна стала чемпіонкою України в сольних змаганнях, отримавши від суддів з урахуванням обов’язкової програми 168.7013 балів. У свою чергу, сестри Владислава та Марина Алексєєви перемогли в змаганнях дуетів. За свою технічну та довільну програму харків’янки отримали від суддів 169.8883 балів.

Друге місце в загальнокомандному заліку з результатом 535.3744 бали було за синхроністками з команди «Харківська область-2». До її складу увійшли Даниленко Олександра, Савенко Ірина, Клименко Євангєліна, Солдатенкова Анастасія, Кріцина Валерія, Шевцова Дарина, Лихман Євгенія, Шило Валерія, Матвєєва Дарина, Зінченко Діана та Овчиннікова Ангеліна. На їх рахунку були три срібні медалі - в змаганнях груп (154.0470), комбі (89.0000), а також у «соло», де друге місце з результатом 144.4967 балів посіла Дарина Шевцова. Крім того, Дарина разом з Валерією Шило завоювала бронзову медаль у змаганнях дуетів - 147.8307 балів, поступившись «сріблом» дуету з Києва. Саме спортсменки з команди «Київ-1» замкнули трійку найсильніших у загальнокомандному заліку.

comments powered by HyperComments