Близько чотирьохсот харківських футбольних уболівальників прийшли 2 квітня на зустріч з гравцями і керівництвом команди «Металіст 1925»

Понеділок, 3 квітня 2017, 13:46
Така масштабна зустріч з уболівальниками проводиться вперше. І дуже актуальна в світлі майбутнього 5 квітня харківського дербі - матчу з командою "Соллі +"
Близько чотирьохсот харківських футбольних уболівальників прийшли 2 квітня на зустріч з гравцями і керівництвом команди «Металіст 1925»

Головний тренер команди Олександр Призетка, генеральний директор команди Володимир Лінке розповіли про перші досягнення своїх підопічних, метою на цей сезон, перспективи участі в другій лізі, майбутніх матчах і інші події.

Спортивний директор «Металіст 1 925» В'ячеслав Хруслов представив уболівальникам новачків команди, яких в нинішньому сезоні сім чоловік - всі харків'яни.

Також під час зустрічі представник ультрас Артем Мошенський і Сергій Величко вітали команду і презентували великий прапор України, на якому всі вболівальники змогли залишити автографи та побажання гравцям. Цей прапор 5 квітня буде розгорнуто на ОСК «Металіст» під час матчу «Металіст 1925» - «Соллі Плюс» (початок зустрічі - о 19:25).

Всі, хто прийшов на зустріч, мав можливість задати питання футболістам, головному тренеру і менеджменту команди.

В кінці зустрічі весь зал - і вболівальники, і футболісти, виконали гімн України. Після чого у вболівальників була можливість особисто поспілкуватися з керівництвом і гравцями команди, сфотографуватися з і отримати автограф.

Як раніше писала «Справжня Варта», керівники клубу планують, що «Металіст 1925» має, як мінімум, потрапити до професійної ліги, і як максимум – стати переможцями Чемпіонату України. «Перед нами стоїть непроста, амбіційна задача – створення футбольного клубу з нуля, – розповів Ігор Кадькаленко, комерційний директор «Авангард» Харків», – так, нам доводиться стикатися з певними труднощами. Але завдяки стабільному фінансовому забезпеченню співорганізаторів, підприємців та членів клубу, персонал працює в умовах фінансової стабільності. Я впевнено можу заявити, що клуб не залежить від бажань однієї людини, що він не стане іграшкою в чиїсь руках. Так як ми поставили перед собою завдання – створення клубу європейського рівня. Де кожен мешканець міста має право вважатися його співвласником».

comments powered by HyperComments