Найкращі футбольні матчі повертаються до Харкова - Світлична/ Фоторепортаж

Понеділок, 17 квітня 2017, 20:22
На черзі відродження саме харківського футболу - команди "Металіст 1925"
Найкращі футбольні матчі повертаються до Харкова - Світлична/ Фоторепортаж

Такі наміри і оцінки зробила голова ХОДА у своєму фейсбуці.

За словами Юлії Світличної, досягнена попередня домовленість з виконкомом ФФУ про проведення матчу Україна - Туреччина в Харкові - на стадіоні «Металіст».

Це дає право заявити, що "вже вдалося повернути найкращі футбольні матчі до Харкова".

Губернаторка висловила повную підтримку кандидатурі Андрія Павелко на президента ФФУ.

"Саме ця людина допомагає Харкову повернути футбол", - наголосила Світлична.

Разом з Павелко вона подарувала футбольні м'ячі сто двадцяти дітям, половина з яких - з родин переселенців. Подарунок було зроблено у рамках соціального проекту "Відкриті уроки футболу".

" Також обговорили проведення у Харкові фіналу Кубку України. Все гаразд. Зустрічаємось на стадіоні "Металіст" 17 травня та вболіваємо за український футбол! " - пише губернаторка.

Як раніше писала «Справжня Варта», сьогодні, 17 квітня, голова облдержадміністрації та президент ФФУ провели робочу нараду на стадіоні «Металіст». Під час заходу Світлична висловила свою підтримку щодо рішення Харківської обласної федерації футболу виснути Андрія Павелка на пост президента. Воно було оголошено 15 квітня на позачерговому засіданні виконкому ХОФФ.

«Разом з Андрієм Павелком ми змогли повернути великий футбол до Харкова, – зазначила Юлія Світлична, – цей президент ФФУ зробив для розвитку футболу в Харкові більше за своїх попередників. І вболівальники це цінують. У нас є перспектива, ми бачимо розвиток і будемо підтримувати ФФУ, а ФФУ, сподіваюся, і надалі буде підтримувати Харківську область», - сказала керівник облдержадміністрації».

comments powered by HyperComments