Турки можуть зіграти з українцями в Харкові - Світлична/ Відео

Вівторок, 18 квітня 2017, 09:03
Таке питання виноситься на засідання виконкому Федерації футболу України
Турки можуть зіграти з українцями в Харкові - Світлична/ Відео

Зустріч збірних двох країн може пройти на стадіоні "Металіст", - заявила губернаторка під час візиту президента ФФУ Андрія Павелко 17 квітня у наше місто.

" Сьогодні ми обговорили пропозицію Юлії Олександрівни про те, щоб найближчим часом виконком прийняв рішення по матчу Україна - Туреччина. Я думаю, що ця пропозиція отримає одноголосну підтримку. Харків прекрасно зустрічає такі матчі, й головний тренер збірної Андрій Шевченко також підтримує ідею проведення гри в Харкові", - відзначив у своє чергу Павелко.

Також під час робочої наради керівництво області та Федерації футболу України обговорило хід підготовки стадіону «Металіст» до проведення фінального матчу Кубка України 17 травня.

«До матчу залишився рівно місяць, - підкреслив Андрій Павелко. - Зараз є можливість ще раз проаналізувати підготовку служб. Упевнений, що в Харкові, як завжди, все буде на найвищому рівні».

Як раніше писала «Справжня Варта», Голова ХОДА Юлія Світлична висловила свою підтримку щодо рішення обласної федерації про висунення Андрія Павелка на пост президента ФФУ.

До Харкова вдалося повернути великий футбол. У жовтні 2016 року керівництво області та ФФУ підписали меморандум, цілями якого є популяризація та розвиток футболу на території регіону. Перший за три роки міжнародний матч між збірними України та Сербії пройшов на стадіоні «Металіст» у листопаді 2016 року. А вже в грудні виконком ФФУ прийняв рішення про проведення в Харкові фінального матчу Кубка України з футболу.

 

 

comments powered by HyperComments