«Локомотив» виграв Кубок України з футзалу

Середа, 26 квітня 2017, 09:05
Харків'яни другий рік поспіль стали володарями кубкового трофея
«Локомотив» виграв Кубок України з футзалу

У фінальному матчі Кубку України з футзалу сезону-2016-2017, який 23 квітня відбувся у Києві, харків’яни з рахунком 5:2 здолали столичний «ХІТ».

Влучними ударами у фіналі відмітилися Максим Літвінов, Микола Білоцерківець, Олександр Сорокін, Ярослав Лебідь та Богдан Свірідов.

Як раніше писала «Справжня Варта», завершилася Спартакіада області з футзалу.

У фіналі представники Близнюківського району з рахунком 1:0 обіграли суперників з міста Люботин. Третє місце посіла команда Чугуївського району. У матчі за «бронзу» вони в серії пенальті 3:2 переграли команду Великобурлуцького району.

Також зустріч збірних Туреччини і України може пройти на стадіоні "Металіст", - заявила губернаторка під час візиту президента ФФУ Андрія Павелко 17 квітня у наше місто.

" Сьогодні ми обговорили пропозицію Юлії Олександрівни про те, щоб найближчим часом виконком прийняв рішення по матчу Україна - Туреччина. Я думаю, що ця пропозиція отримає одноголосну підтримку. Харків прекрасно зустрічає такі матчі, й головний тренер збірної Андрій Шевченко також підтримує ідею проведення гри в Харкові", - відзначив у своє чергу Павелко.

comments powered by HyperComments