Світлична, Павелко та Шевченко зустрілися з учасниками «Відкритих уроків футболу»

Середа, 17 травня 2017, 21:48
Голова ХОДА, президент ФФУ та тренер національної збірної України поспілкувалися зі 150-ма юними футболістами з Харківського й Дергачівського районів, а також вручили їм та їхнім батькам квитки на фінальний матч Кубка України з футболу
Світлична, Павелко та Шевченко зустрілися з учасниками «Відкритих уроків футболу»

Вітаючи юних учасників «Відкритих уроків футболу», голова ХОДА Юлія Світлична привітала їх із проведенням у Харкові грандіозної спортивної події.

«Сьогодні чекаємо приголомшливої гри - фінального матчу Кубка України, і ви зможете побачити її на стадіоні «Металіст», - звернулася до дітвори Юлія Світлична. - Бажаю, щоб кожен із вас насолодився сьогоднішнім матчем. Я впевнена, що серед вас теж знаходяться майбутні яскраві зірки українського футболу».

Президент ФФУ Андрій Павелко наголосив, що, взявши участь у «Відкритих уроках футболу», юні спортсмени зробили перший крок до майбутніх перемог. «Ви всі вже переможці, тому що ви займаєтеся спортом, у вас є команда, ви живете в прекрасному місті й представляєте нашу українську футбольну родину», - сказав Андрій Павелко.

Головний тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко, у свою чергу, подякував ФФУ за реалізацію соціального проекту.

«Радісно бачити вас такими веселими та щасливими, - звернувся до школярів Андрій Шевченко. - Футбол - це найпопулярніший вид спорту в Україні, і головне - те, що ви отримуєте задоволення від участі в цьому проекті».

Юлія Світлична, Андрій Павелко та Андрій Шевченко вручили учасникам проекту подарунки: футбольні м'ячі, набори інвентарю для шкіл, пам'ятні футбольні сувеніри та квитки на фінальний матч Кубка України з футболу. Подарунки з рук керівника області та головних осіб українського футболу отримали також 110 дітей-переселенців, які стали учасниками іншого соціального проекту - «Тисяча дитячих посмішок», - який реалізує ФФУ за підтримки Міністерства молоді та спорту України, БФ «Розвиток футболу України» та Всеукраїнської громадської організації «Українська мрія».

Проект ФФУ «Відкриті уроки футболу» впроваджується в трьох областях України: Запорізькій, Дніпропетровській і Харківській. Він спрямований на допомогу, в першу чергу, дітям-переселенцям із Донбасу. Проекти «Відкриті уроки футболу» та Play Away, Play Everywhere підтримані дитячим фондом UEFA, БФ «Розвиток футболу України», а також Урядом Німеччини та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

Нагадаємо, що сьогодні у Харкові проходить фінальний матч Кубку України з футболу між командами «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк).

comments powered by HyperComments