На базі аеропорту «Харків» тренуються пропускати вболівальників та учасників чемпіонату Європи з боксу

Середа, 31 травня 2017, 14:34
Вирішуються питання перевезення учасників змагань, ремонту дорожнього покриття на деяких маршрутах
На базі аеропорту «Харків» тренуються пропускати вболівальників та учасників чемпіонату Європи з боксу

Зокрема - під’їздів до Палацу спорту «Локомотив», де буде проходити чемпіонат, а також можливості паркування автомобілів. Окрім того, порушувалося питання підготовки волонтерів, які наразі проходять навчання з надання першої медичної допомоги та тренінг з іноземної мови , - повідомляє «Справжня Варта».

Про це говорилося на засіданні організаційного комітету в ХОДА.

На базі аеропорту «Харків» проводяться тренування всіх служб, яких залучено в системі пропуску вболівальників та учасників змагань. Масштабні навчання заплановані й для рятувальників. Також триває організаційна робота стосовно проведення перевірок протипожежного стану й техногенної безпеки об’єктів, яких залучено у проведенні чемпіонату, та ін.

Заходи безпеки відпрацьовують усі залучені для проведення чемпіонату відомства, зокрема, СБУ, поліція, прикордонники, міграційна служба.

Передбачається, що участь у ЧЄ візьмуть 350 спортсменів з 44 країн. Під час змагань буде розіграно ліцензії на чемпіонат світу в 10 категоріях.

Як раніше писала «Справжня Варта», представники боксерських асоціацій оглянули Палац спорту «Локомотив». Континентальний турнір з боксу - чемпіонат Європи серед чоловіків - Харків прийматиме з 16 по 25 червня. Передбачається участь 350 спортсменів з 44 країн світу. Під час змагань буде розіграно ліцензії на чемпіонат світу в 10 категоріях.

Раніше голова Адміністрації Президента України  Ігор Райнін перевірив хід підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з боксу.

Глава Адміністрації Президента особливо акцентував на питанні забезпечення безпеки учасників змагань та вищезазначених об’єктів, вболівальників, посилену антитерористичну охорону. «Маємо діяти на упередження», - підкреслив Ігор Райнін.

Нагадаємо, що після рішення виконкому Європейської конфедерації боксу щодо проведення чемпіонату Європи голова ХОДА Юлія Світлична відзначила, що в регіоні буде вжито всіх необхідних заходів для гарантування безпеки спортсменів та вболівальників.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments