«Металіст» знову вийшов у лідери

Яша Томський  |  Четвер, 1 червня 2017, 05:46
Харківський «Металіст-1925» знову очолив турнірну таблицю своєї 2-ї групи в чемпіонаті України серед аматорів.
«Металіст» знову вийшов у лідери

Перегравши на поле стадіону «Металіст» команду «Врадіївка» з однойменного райцентру Миколаївської області у 2:0 в матчі 19-го туру чемпіонату, «Металіст 1925 повернув назад свої позиції. Тобто, нагору, уточнює кореспондент «Справжньої варти».

Хоча команда гостей і посідає в групі лише дев'яте місце, вона зуміла вчинити харківцям гідний опір. З перших хвилин МХ пішов у наступ, але врадіївці чітко діяли в обороні і в перші півгодини не дозволили своїм суперникам завдати жодного точного удару в «рамку». Відбивши стартовий натиск «Металіста 1925», гості провели дві небезпечні котратакі, але фортуна була на боці харківських гравців.

Перший тайм так і пройшов без забитих м'ячів.

А от на початку другої половини «Металіст 1925» відкрив рахунок. Олег Синиця зліва прострілив у воротарський майдан, і Денис Скотаренко головою пробив у дальній лівий кут. 1:0. І вже за чотири хвилини харків'яни залишилися на полі вдесятьох. Захисник Владислав Сидоренко, перериваючи атаку суперника, завалив гравця перед самою лінією штрафного, й арбітрові довелося оцінити цю дію як фол останньої надії. Отже – червоне світло.

Гості могли зрівняти рахунок під самкінець матчу, проте удар Ратушного Федак зумів перевести на кутовий. А невдовзі право на штрафний отримали «металеві». Сергій Романов метрів з 25-27 навісив у штрафну, а вийшовший на заміну в другому таймі Олександр Литвяк головою переправив м'яч у правий від кіпера кут воріт.

Підсумок: 2:0.

Більше новин на спортивну тему читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments