Харків'яни дострибалися в Одесі

Четвер, 1 червня 2017, 02:54
Харків’яни перемогли на чемпіонаті України зі стрибків на батуті.
Харків'яни дострибалися в Одесі

Змагання відбулися в Одесі повідомляє «Справжня варта».

В індивідуальних стрибках серед чоловіків чемпіоном України став харків’янин Дмитро Бідевкін. Він також посів перше місце в синхронних стрибках разом з Миколою Просторовим з Херсонської області та здобув «золото» у командних стрибках разом з іншими харків’янами - Родіоном Лавриченком та Дмитром Собакарем.

Друге місце в командних стрибках серед чоловіків посіли спортсмени з Херсонської області, а на третьому були представники Одеської області.

У змаганнях серед жінок тричі на другу сходинку п’єдесталу пошани підіймалася харків’янка Наталя Москвіна. Вона здобула срібну медаль в індивідуальних стрибках, поступившись «золотом» Світлані Мальковій з Миколаєва, а в парі з нею посіла друге місце в синхронних стрибках.

Ще одну срібну медаль харків’янки здобули в командних стрибках. Разом з Москвіною до складу харківської команди увійшли Юлія Донченко, Марія Ніканорова та Катерина Кулішова. Перемогу в командних жіночих стрибках одержали одеситки, третє місце посіла команда Києва.

Ще тричі наші спортсмени зупинялися за крок до медалі. В індивідуальних стрибках Родіон Лавриченко та Юлія Донченко посіли четверте місце, а Марія Ніканорова була п’ятою.

Більше новин на спортивну тему читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments