Під патронатом Харківської «Солідарності» відбувся турнір з Комбат Дзю-дзюцу

П'ятниця, 2 червня 2017, 15:45
Під патронатом депутата Харківської обласної ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Віталія Кошеленка у Зміївському районі вперше пройшов відкритий турнір Харківської області з Комбат Дзю-дзюцу, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.
Під патронатом Харківської «Солідарності» відбувся турнір з Комбат Дзю-дзюцу

За кубки та головні призи – манекен для боротьби та боксерські мішки – позмагалися більше 80 учасників із Харківщини від 5 до 15 років. Їх судили титуловані судді: президент федерації КОМБАТ Джиу-Джитсу України Харківської області Надеін О.В., чемпіон світу з боїв без правил, чемпіон світу з бойового самбо Олександр Плетенко, майстер спорту міжнародного класу Радянського Союзу з бойового самбо Геннадій Помеляйко.

Розпочався захід із привітання спортсменів та побажаннями з перемогою. Віталій Кошеленко подякував почесним гостям турніру: чемпіону світу з боїв без правил, чемпіону світу з кікбоксингу Ігорю Вовчанчину, чемпіону світу з боїв без правил Олександру Маковозу та чемпіону світу з боїв без правил, чемпіону світу з кікбоксингу Володимиру Котихіну.

«Мені дуже близький цей вид спорту – багато років сам займався карате. Тож, така чудова подія, як турнір з Комабат Дзю-дзюцу, – це унікальна можливість залучити молодь до спорту, до здорового способу життя. Вітаю всіх зі святом!», - зазначив депутат Харківської облради.

Таким чином, у командному заліку І місце виборола команда Помеляйка Геннадія (м. Харків), ІІ місце – команда Надеїна О.В. (м. Харків), ІІІ місце – Плетенка Олександра (м. Мерефа). Зміївчани також гідно представили свою команду «Спартак» (тренер Держинський Юрій): золото вибороли Руденко Іван (вікова категорія 7-8 років), Кравченко Олександр (9-10 років) та Гирман Єгор (11-12 років).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments