Із «Битви корпорацій» живим вийшов харківський водотрест

Четвер, 8 червня 2017, 01:16
Заключний етап спортивного проекту «Битва корпорацій» сезону 2016/17 року пройшов 3 червня.
Із «Битви корпорацій» живим вийшов харківський водотрест

На цьому етапі суперники змагалися у такому завзятому виді змагань, як лазертаг, повідомляє «Справжня варта».

В цьому етапі брали участь 16 команд. Пройшовши групову стадію і чвертьфінал, четвірку кращих сформували команди КП «Харківводоканал», «Альфа-Омега», «ХТС» і «FreshLine». За підсумками змагань перше місце виборола команда FreshLine.

Після заключного етапу «Битви корпорацій» організатори підбили підсумки всього турніру і визначили кращих спортсменів.

Отже, володарем Весняного кубка турніру стала команда «Водоканал», яка у важкій боротьбі вирвала це звання у срібних призерів «ХТМ» і бронзових – Freshline.

Таким чином, перемігши в Осінньому і Весняному кубках команда КП «Харківводоканал» стала чемпіоном «Битви корпорацій» в сезоні 2016/17 року.

Друге місце в загальному заліку виборола команда «ХТМ», третє – Adidas, четверте – Freshline, п'яте – Zotti, шостою стала команда «ХКБМ».

 

Кращим спортсменом сезону став Дмитро Козлов з команди Freshline, кращою спортсменкою – Віолетта Кобилянська з Adidas. Другий рік поспіль приз за кращу групу підтримки отримала команда «Укрсоцбанку».

«Битва корпорацій» – то спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, котрі представляють свою компанію. У другому сезоні турніру змагання проходили протягом 10 місяців (з вересня по червень) і розбиті на два кубки: Осінній і Весняний. У грудні 2016 року завершився Осінній кубок, який складався з п'яти етапів: міні-гольф, міні-футбол, волейбол, настільний теніс, боулінг.

Весняний кубок 2-го сезону турніру теж складався з п'яти етапів, тільки дещо інших: бадмінтон, більярд (чоловіки) + дартс (дівчата), стрітбол, легкоатлетичне багатоборство і пейнтбол.

comments powered by HyperComments