Вімблдон-2017: українки успішно подолали перше коло у парній комбінації

П'ятниця, 7 липня 2017, 02:41
Українки Надія Кіченок та Ольга Савчук обіграли 6 липня пару Магда Линетт (Польща)/Марія Санчес (США) у стартовому раунді Вімблдонського тенісного турніру із загальним призовим фондом 24 млн 360 тис фунтів стерлінгів.
Вімблдон-2017: українки успішно подолали перше коло у парній комбінації

Результат трисетової зустрічі, яка тривала 2 години 12 хвилин, - 6:2, 6:7 (8:10), 6:4, повідомляє «Справжня Варта».

У другому колі українські дівчата зіграють з парою Елізе Мертенс (Бельгія)/Демі Схуурс (Голландія), яка була кращою за Габріелу Дабровскі (Канада) та Іфань Ксю (Китай) - 6:2, 6:2.

Раніше у четвер перемоги на Вімблдоні здобули решта пар, де грали українки. Леся Цуренко та Людмила Кіченок за 1 годину 35 хвилин перемогли хорватсько-китайський тандем Дар'я Юрак/Ван Цян - 7:5, 7:5. У другому колі дівчата виййшли на перших сіяних Бетані Маттек-Сендс (США) і Люсі Шафаржову (Чехія), які здолали «чисто американський» дует Елісон Ріск/Дженніфер Бреді - 7:5, 6:2.

Катерина Бондаренко разом з хорваткою Александрою Крунич за 59 хвилин залишила за бортом змагань Кікі Бертенс (Голландія) та Йоганну Ларссон (Швеція). У наступному поєдинку Бондаренко і Крунич зустрінуться із переможцями протистояння Кетрін Белліс (США)/Маркета Вондроушова (Чехія) - Джессіка Мур (Австралія)/Акіко Омае (Японія).

Вдалим для України був четвер і в одиночному розряді. Леся Цуренко, обігравши швейцарку Вікторію Голубич (6:1, 2:6, 6:3), дійшла до 3-го кола Вімблдону, куди раніше влучила й харків'янка Еліна Світоліна. У третьому колі Цуренко зустрінеться з кращою у протистоянні Кароліна Плішкова (Чехія) - Магдалена Рибарикова (Словаччина), а Світоліна - з  Каріною Віттгефт з Німеччини.

До речі, Еліна Світоліна нагороджена орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments