Українські спортсмени завоювали 28 нагород на Дефлімпіаді

Неділя, 23 липня 2017, 13:36
На четвертий день Дефлімпіади українська збірна завоювала 28 нагород та зайняла стійку другу позицію.
Українські спортсмени завоювали 28 нагород на Дефлімпіаді

22 липня національна дефлімпійська збірна України виборола золоту, срібну і чотири бронзові медалі, повідомляє Національний комітет спорту інвалідів України. Загалом, на рахунку українських спортсменів є 28 високих нагород, серед яких 6 золотих, 8 срібних та 14 бронзових медалей.

Україна вже четвертий день утримує стійку другу позицію на Дефлімпіаді, поступаючись лише російській команді. Третє місце зайняла команда Кореї. Але на цьому змагання не завершуються. Сьогодні, 23 липня, українські спортсмени будуть змагатися в десяти видів спорту, таких як бадмінтон, футбол, волейбол, кульова стрільба, легка атлетика, баскетбол, спортивне орієнтування, боулінг, пляжний волейбол та настільний теніс.

Харківські спортсмени також завойовують нагороди. Наприклад, нещодавно харківська спортсменка Анна Волошина здобула бронзову медаль на чемпіонаті світу з водних видів спорту, який проходив у Будапешті. Крім того, Владислав Федак, воротар «Металіста 1925», був визнаний кращим гравцем матчу між ФК «Металіст 1925» і СК «Дніпро-1».

comments powered by HyperComments