Харків'янка"перестрибала" всіх на батуті

Четвер, 27 липня 2017, 15:04
Москвіна здобула "золото" у Вроцлаві у парі зі Світланою Мальковою з Херсонської області у жіночих синхронних стрибках на батуті
Харків'янка"перестрибала" всіх на батуті

У цей же день на  Всесвітніх іграх за нагороди боролася ще одна харківська спортсменка. У змаганнях з пауерліфтингу в суперважкій вазі серед жінок Євгенія Тішакова показала п’ятий результат - 563.95кг. Тетяна Мельник з Хмельницької області здобула в цій вазі срібну нагороду (598.36кг), а чемпіонкою зі світовим рекордом 600.71кг стала американка Боніка Лаугх , - повідомляє «Справжня Варта»

В Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА нагадують, що днем раніше в пауерліфтингу в важкій вазі серед чоловіків харків’янин Сергій Білий здобув «золото» Х Всесвітніх ігор, встановивши при цьому світовий рекорд - 1080 кг.

За підсумками шести днів змагань на рахунку харківських спортсменів 2 золоті, 1 срібна та 1 бронзова медалі. Загалом українські спортсмени вже вибороли 6 золотих, 6 срібних та 8 бронзових нагород і посідають восьме місце в медальному заліку. Перше - за росіянами (26-12-9), друге посідають італійці (14-10-9), а третє - німці (11-8-9).

Всесвітні ігри у Вроцлаві триватимуть до 30 липня. У Харківської області залишається ще одна надія на медаль. Попереду виступи Станіслава Пержановського, який боротиметься за перемогу в таїландському боксі.  

Як раніше писала «Справжня Варта», на Х Всесвітніх іграх харків’янин Сергій Білий виступив у важкій ваговій категорії, і по сумі триборства підкорив 1080 кг, що є новим світовим рекордом.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments