«Геліос» добив суперника серією пенальті

Справжня Варта  |  Вівторок, 1 серпня 2017, 00:55
Перемігши на рідному стадіоні в матчі другого попереднього етапу розіграшу Кубка України столичну команду «Оболонь-Бровар» в серії післяматчевих пенальті 3:1, харківський «Геліос» вийшов в 1/16 фіналу, де в боротьбу вступлять команди другої шістки Прем'єр-ліги на момент початку поточного сезону.
«Геліос» добив суперника серією пенальті

Після перемоги над краматорським «Авангардом» в 3:1 у другому турі головний тренер «сонячних» Сергій Сізіхін зробив в стартовому складі одразу десять перестановок, залишивши в строю лише капітана команди Сергія Лобойка. А ось тренерський штаб киян на таку масштабну ротацію складу після календарного матчу з «Черкаським Дніпром» не спромігся. На поле «Геліос-Арени» вийшли десять з одинадцяти виконавців, які починали гру з черкащанами, і лише воротаря Назарія Федорівского змінив в «рамці» його колега по амплуа Антон Ситников, повідомляє «Справжня Варта».

Наполегливий насичений гострими епізодами поєдинок не виявив переможця ні в основний час, ні в додатковій 30-хвилинці. Коли після закінчення 120 хвилин гри на табло так і залишалися красуватися нулі, арбітр із Запоріжжя Максим Козиряцький призначив серію післяматчевих пенальті. «Пивовар» Василь Продан першим же ударом вивів вперед гостей - 0: 1, тоді як гравець «Геліоса» Ігор Семенин пробив вище цілі. Правда, слідом не забив і киянин Дмитро Єременко - його удар парирував воротар Ярослав Котляров. А після того, як Ігор Луценко рахунок в серії зрівняв, Олександр Козак пробив в поперечину. Слідом Дмитро Гранкін вивів вперед харків'ян, а капітан «Оболоні» Андрій Корнєв пробив в штангу. І тут же точний «постріл» Антона Кичи приніс «Геліосу» перемогу в серії пенальті - 3:1.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments