Харківський «Геліос» втовпився на перше місце

Яша Томський  |  Четвер, 3 серпня 2017, 03:58
Харківська футбольна команда «Геліос», котра грає у першій лізі національного чемпіонату з футболу, набрала 9 очок і стала одноосібним лідером турніру.
Харківський «Геліос» втовпився на перше місце

А перемогла вона в Одесі тамтешню «Перлину» в рахунок 1:0 в матчі третього туру, повідомляє кореспондент «Справжньої Варти».

На 32-й хвилині одесит Антон Хромих в своїй штрафній збив форварда «Геліоса» Сергія Кравченка, і арбітр призначив пенальті. До м'яча начебто рішуче підійшов Дмитро Гранкін, але пробив у поперечину, від якої м'яч відскочив у чисте поле ворон лякать.

Швидко переживши цю неприємність, «геліосяни» продовжили атакувати, і на 36-й хвилині після удару зі штрафного Дмитра Скоблова воротар «Перлини» відбив м'яч перед собою, а Артем Козлов лише якимось дивом не зумів скерувати його у ворота. Проте за хвилину Віталій Субочєв з правого кута штрафного віддав передачу на Скоблова, який відмінним ударом поцілив у дальню «дев'ятку».

0:1.

Двосічний характер гра продовжила носити і надалі, але м'яч у воротах більше не побував.

5 серпня о 17.00 на «Геліос-Арені» харківці візьмуть участь у матчі 4-го туру, де їм протистоятиме найближчий переслідувач – київський «Арсенал».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments