Харківські боксерки увійдуть до складу збірної України на чемпіонати Європи та світу

Вівторок, 22 серпня 2017, 19:37
Склад збірних жінок та юніорів буде сформовано по результатам змагань у Харкові
Харківські боксерки увійдуть до складу збірної України на чемпіонати Європи та світу

Кубок України з боксу серед жінок, а також чемпіонати України з боксу серед юніорок та молоді  пройшли з 16 по 20 серпня в Школі вищої спортивної майстерності , - повідомляє «Справжня Варта».

Участь в змаганнях взяли 130 спортсменів з 20 областей країни, а за їх підсумками господарки рингу здобули 2 золоті, 3 срібні та 6 бронзових нагород. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Обидві золоті медалі було завойовано харків’янками в Кубку України. Переможницею в ваговій категорії до 60кг стала Юлія Циплакова. У фінальному двобої вона за одноголосим рішенням суддів 5:0 перемогла Марину Мальовану з Черкаської області.

Також володаркою Кубка України - 2017 серед жінок у ваговій категорії до 48кг стала Світлана Василевська. У фіналі харків’янка з рахунком 4:1 здолала суперницю з Чернігівської області Юлію Дем’яненко.

Бронзові нагороди Кубку здобули: Дарина Сергєєва (вагова категорія - до 48кг), Марина Колесникова (вагова категорія - до 54кг), Тетяна Риженкова (вагова категорія - до 69кг) та Лілія Дурнєва (вагова категорія - до 75кг).

У чемпіонаті України серед молоді харків’янки завоювали 2 срібні медалі. Марія Чередніченко стала віце-чемпіонкою у вазі до 57кг. У фіналі харківська спортсменка поступилася 0:5 суперниці з Чернігівської області Ользі Возняк.

Ще одну срібну медаль здобула Альона Глущенко, яка виступала у вазі до 75кг. Травма завадила харків’янці вийти на фінальний двобій проти Кароліни Махно з Чернігівської області, яка і стала чемпіонкою в цій вазі.

У чемпіонаті серед юніорок, де виступали спортсменки 2001-2002 років народження,  харків’янки завоювали 1 срібну та 2 бронзові медалі.

Віце-чемпіонкою у вазі до 48кг стала Олена Іванісова. У фіналі вона за одноголосим рішенням суддів 0:5 поступилася Вікторії Фабуляк з Івано-Франківської області.

Бронзові нагороди вибороли: Анастасія Артц (вагова категорія - до 50кг) та Оксана Богатиренко (вагова категорія - до 52кг).

Як раніше писала «Справжня Варта», харківський боксер отримав 14-у перемогу на професійному рингу.

"У шостому раунді Олександру Гвоздику вдалося нанести потужній правий боковий у голову суперника, який повалив Крейга на настил рингу, - розповідають в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА. - Рефері відрахував американцю нокдаун, та тільки той піднявся, українець пішов на добивання, і, притиснувши суперника до канатів, став завдавати влучних ударів. Врешті в хід поєдинку втрутився рефері, який зупинив бій та оголосив дострокову перемогу Олександра технічним нокаутом».

Таким чином Олександр Гвоздик переможно провів усі свої 14 поєдинків на професійному ринзі, та 12 з них завершив достроково. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments