Харків'яни перемогли у стрітболі

Четвер, 24 серпня 2017, 11:33
Всі чемпіонські медалі в категоріях «3х3» завоювали харків'яни
Харків'яни перемогли у стрітболі

У Харкові пройшов всеукраїнський турнір зі стрітболу, переможці якого візьмуть участь в національному фіналі Української стрітбольної Ліги 3х3, - повідомляє «Справжня Варта»

У чоловічій категорії перемогла команда «Лінивці», друге місце посіла команда «БК імені Полякова», а третє - команда «Морські павуки» з Кременчука.

Серед дівчат перемогу здобула харківська команда «Шнурки», другими стали стріболісткі з Одеси - команда «Lady Avtostop», а третє місце посіла команда «МОБІ» з Броварів.

У юнацькій категорії перше місце посіла харківська команда «Junior», друге - команда з Одеси «Одеська Street», а третє - «Імпульс» з Чугуєва.

У турнірі «1х1» перше місце виборов Євген Снет (Запоріжжя), кращим снайпером став Саба Нергадзе з Тбілісі, а в данк-контесті перемогу розділили представники команди «HOTC» Ілля Кришка та Роман Гашков (Запоріжжя).

У неділю, 20 серпня, на кортах гімназії №116 відбувся національний відбірковий турнір з Гетто Баскету - нового виду вуличного баскетболу, де грають без суддів. Турнір зібрав команди з Харкова, Запоріжжя, Дніпра та інших міст України. У напруженому фіналі перемогу здобула команда «Вікінги», спортсмени якої представляли Запоріжжя, Дніпро, Донецьк, Новомосковськ. Друге місце посіли харківські «Лінивці». Обидві команди здобули право представляти Україну на міжнародному турнірі, який пройде 31 серпня в Ризі (Латвія).

Як раніше писала «Справжня Варта», заключний етап спортивного проекту «Битва корпорацій» сезону 2016/17 року пройшов 3 червня.

В цьому етапі брали участь 16 команд. Пройшовши групову стадію і чвертьфінал, четвірку кращих сформували команди КП «Харківводоканал», «Альфа-Омега», «ХТС» і «FreshLine». За підсумками змагань перше місце виборола команда FreshLine.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments