Світоліна вибула з US Open

Вівторок, 5 вересня 2017, 10:02
В Америці Еліна показала свій найвищий результат, але програш Медісон Кіз не залишає Світоліной шансів очолити щотижневий рейтинг WTA
Світоліна вибула з US Open

Результат Світоліною у грі з американкою в 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату США - 6: 7 (2), 6: 1, 4: 6 , - повідомляє «Справжня Варта».

Як всі ми бачили на початку цьому матчі Еліна значно поступалася своїй суперниці Медісон,  тенісистці приблизно того ж рівня і того ж досвіду, як Еліна. І вона не змогла скористуватися деякою перевагою під кінець змагання.

Однак Світоліна покинула Штати зі своїм персональним рекордом, тому що раніше вона ни\іколине доходила до 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату США.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківська тенісистка виграла п'ятий трофей у нинішньому сезоні, встановивши новий особистий і національний рекорд у рейтингу WTA.

У фіналі престижного турніру WTA в Торонто з призовим фондом у 2,7 мільйона доларів Еліна Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу Каролін Возняцкі з Данії - 6:4, 6:0. Ця перемога стала для Еліни 5-ю на турнірах WTA в нинішньому сезоні та 9-ю - в кар'єрі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments