"Шахтар" - міцній, якісний суперник - тренер "Наполі"

Сергій Марков  |  Середа, 13 вересня 2017, 17:08
"Прекрасно розуміємо, що зустрінемося з важким опонентом" - тренер "Шахтаря"
"Шахтар" - міцній, якісний суперник - тренер "Наполі"

Такі оцінки головних тренерів команд  "Наполі" і "Шахтар" Саррі Мауріціо та Паулу Фонсеки свідчать про те, що матч, який сьогодні увечорі пройде у Харкові стане яскравим святом для уболівальників, - повідомляє «Справжня Варта»

Обидва тренери впевнені у своїх силах, але не схильні недооцінювати можливості суперника.

Саррі Мауріціо, "Наполі": "Попереду у нас важкий сезон. Ми починаємо з донецького "Шахтаря", і це буде дуже жорстким зобов'язанням вистроїти правильний менталітет /мається на увазі, свій стиль гри у матчі і в цьому сезоні - Ред./... У "Шахтаря" є сила і якість, вони можуть стати для нас проблемою".

Паулу Фонсека, "Шахтар": "Знаю, наскільки складним буде протистояння з «Наполі». Ми готувалися трохи інакше, але ніколи не змінюємо принципів гри. Прекрасно розуміємо, що зустрінемося з важким опонентом. У плані колективних дій, можливо, з однією з найсильніших команд Європи. Не варто забувати, що в минулому сезоні наш суперник поступився лише чотири рази в чемпіонаті Італії, рівень якого всім добре відомий. «Наполі» продемонстрував кращу атаку, забивши 94 м'ячі в Серії А. Тому нам потрібно бути практично ідеальними, щоб впоратися з «Наполі».

Букмекери вважають, що "Наполі" є фаворитом. Коефіцієнт на перемогу цієї команди встановлений як 2,1. На перемогу українського клубу вони пропонують ставки з коефіцієнтом 3,6. Нічия - коефіцієнт 3,7.

Доповнено. Результат матчу.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові готуються гідно зустріти "Наполі". Судячи з результатів останніх чотирьох матчів італійців, "Наполі" сьогодні перебуває у непоганій спортивній формі. Втім, я к і "Шахтар".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments