Спортивні розваги міста: на вихідних у Харкові пройде спортивно-розважальне шоу Steel Workout Show

Середа, 13 вересня 2017, 13:21
17 вересня, в неділю, в Харкові пройде Steel Workout Show – спортивно-розважальне шоу в рамках туру Дениса Мініна і його міжнародної команди по містах України.
Спортивні розваги міста: на вихідних у Харкові пройде спортивно-розважальне шоу Steel Workout Show

Захід відбудеться на парковці ТРЦ ДАФІ (вул. Героїв Праці, 9), старт спортивних активностей запланований на 15.00. 

Сталева команда Дениса Мініна представить спортивну шоу-програму за участю чемпіонів України та світу зі Street Workout, а сам Денис проведе відкрите тренування. 

На відміну від попередніх заходів, з якими Денис приїжджав у Харків, в рамках Steel Workout Show кожен бажаючий, незалежно від рівня фізичної підготовки, зможе взяти участь у відкритих змаганнях і виграти головний приз – смартфон з металевим корпусом Samsung Galaxy J7, а також інші гаджети - фітнес браслети, розумні годинник і бездротову гарнітуру. Організаторами передбачені окремі конкурси серед хлопців і дівчат, а також спеціальний конкурс для дітей. 

«Ми запрошуємо на Steel Workout Show всіх, хто любить спорт і особливо тих, хто тільки мріє його полюбити і сформувати сталевий корпус. Адже спорт – це не тільки корисно і красиво! Завдяки своїй фізичній підготовці ви зможете виграти чудові гаджети Samsung, щоб планувати і контролювати свої тренування. Приходьте просто підтримати своїх чемпіонів з Дніпра і подивитися показові виступи наших спортсменів» - запрошує глава міжнародної організації Street Workout Денис Мінін.

Для участі в спортивних змаганнях необхідно зареєструватися за посиланням.

comments powered by HyperComments