Пляжна боротьба. Перемогла жінка

Четвер, 14 вересня 2017, 19:13
Перший в місті турнір з пляжної боротьби організатори провели разом з турніром з сумо
Пляжна боротьба. Перемогла жінка

Кращою "борчинею" в категоріях U14, U16 та в змаганнях серед жінок у ваговій категорії понад 95 кг переможницею  стала Дар’я Коритіна, - повідомляє «Справжня Варта».

Також вона  у змаганнях з сумо серед жінок вона стала срібною призеркою в абсолютній ваговій категорії.

Крім виступів Коритіної, відзначилися харківські спортсмени Володимир Кочанов - здобув золоті медалі у віковій категорії U14 у вазі до 70 кг - як у змаганнях з сумо, так і в пляжній боротьбі; Замін Мамедов - став переможцем у сумо та в пляжній боротьбі у віковій категорії U12 у вазі до 30 кг; Артем Саратов - у категорії U12 у вазі до 45 кг здобув золоту медаль у пляжній боротьбі та срібну - в сумо; Сергій Гайдар - завоював золоту медаль у пляжній боротьбі серед чоловіків у вазі до 70кг та став срібним призером у цій само категорії в змаганнях з сумо.

Змагання з  пляжної боротьби «Adrenalin Open» було проведено у Харкові вперше. Пляжна боротьба - досить новий вид спорту. На Харківщині вона була вперше представлена в рамках цьогорічної спортивної ярмарки. Ця боротьба активно розвивається в країнах Балтії та нещодавно була додана Об'єднаним світом боротьби (UWW) до переліку своїх видів спорту.

У Харкові цей стиль, а також сумо розвиває спортивний клуб «Adrenalin». 

Вони зібрали 146 борців із семи областей України. Також участь у ньому приймали гості з Молдови, Азербайджану та Болгарії.

Медалі були розіграні в чотирьох вікових категоріях: серед юнаків до 12 років, серед юнаків до 14 років, серед юнаків до 16 років та серед дорослих.

За підсумками турніру успішно виступили господарі змагань - харківські борці. Вони здобули 37 золотих, 23 срібні та 41 бронзову медаль.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські спортсмени успішно виступили на заключному етапі Кубка Європи з дзюдо.

Єдину золоту медаль для України виборов представник Харківського спортивного товариства «Динамо» Сергій Крівчач. У ваговій категорії до 81 кг він здолав суперника з Македонії та двох дзюдоїстів з Ізраїлю, а у фінальній сутичці переміг Роланда Гоза з Угорщини.

Бронзовими призерами стали Євген Вегера і Олександр Духневич, які завоювали медалі у ваговій категорії до 100 кг.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments