В Харкові відбувся «Осінній Велодень – 2017» (Фоторепортаж)

Неділя, 17 вересня 2017, 18:32
Традиційний велопробіг відбувся в межах Європейського тижня мобільності.
В Харкові відбувся «Осінній Велодень – 2017» (Фоторепортаж)

«Осінній Велодень» проходить в Харкові вже в четвертий рік. Він був приурочений до Всесвітнього дня без автомобілів, який відзначається рамках Європейського тижня мобільності. Стартував велопробіг на Білгородському шосе, поблизу пам’ятника Велосипедисту.

У велопараді брали участь люди різного віку та спеціальностей. Загалом, протяжність маршруту склала 5,6 кілометрів. Як повідомляє Патрульна поліція Харкова, публічну безпеку забезпечили співробітники правоохоронних органів. Патрульні супроводжували колони велосипедистів під час велопробігу. Завершився велопробіг на вулиці Квітки-Основ’яненка, де відбулося тематичне святкування. До уваги відвідувачів були представлені конкурси, розваги та тематична виставка-ярмарок.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно в парку Шевченка відбувся найбільший фестиваль з популяризації науки під відкритим небом – Наукові пікніки. У цьогорічному заході взяло участь близько 400 експериментаторів з півсотні різноманітних заходів та установ, які представили різноманітні наочні й інтерактивні програми під темою «Чотирьох стихій».

Фото – insidernews

comments powered by HyperComments