Steel Workout Show відбулося в Харкові: найкращі спортсмени виграли цінні подарунки / Фото

Понеділок, 18 вересня 2017, 13:15
На вихідних у Харкові відбулося Steel Workout Show, організоване COMFY и Samsung для того, щоб популяризувати в місті здоровий спосіб життя.
Steel Workout Show відбулося в Харкові: найкращі спортсмени виграли цінні подарунки / Фото

Мета заходу – популяризувати здоровий спосіб життя завдяки наочним прикладом «вуличних» спортсменів зі світовим ім'ям, а також показати, як гаджети допомагають прищепити корисні звички і мотивують зайнятися спортом, повідомляють організатори. 

В рамках заходу відбулося відкрите тренування з Денисом Мініним – головою міжнародного руху Street Workout.

Також «Сталева команда» Дениса Мініна підготувала показові виступи зі street workout, а команда чемпіонів України та світу з цього виду спорту продемонструвала публіці як встановлюються світові рекорди.

«Часто для того, щоб почати займатися спортом нам потрібен яскравий приклад для наслідування. Тому подібні заходи дуже важливі. Ті, хто сьогодні на сцені – це прості хлопці, яким не потрібен обладнаний спортзал і персональний тренер, щоб домагатися світових чемпіонських звань. Ті, хто зараз носить чемпіонський титул, ще пару років тому могли і не замислюватися про спорт. Це проблема – багато хто починає, а потім закидають свої спортивні заняття. В цьому випадку дуже корисні гаджети, які будуть вчасно нагадувати про необхідність піти на тренування» - коментує Денис Мінін, голова міжнародного руху Street Workout.

Організатори заходу підготували цінні призи для учасників відкритих спортивних змагань – смартфони зі сталевим корпусом Samsung J7, а також фітнес-браслет Сһагм Blue. Цінні призи дісталися найбільш сильним і витривалим учасникам і учасницям. Відкриті змагання проводилися у двох категоріях – серед дівчат та хлопців, незалежно від віку.

Після Харкова Steel Workout Show пройде в Одесі, Львові та Києві.

comments powered by HyperComments