Харків'янин став став чемпіоном України з дзюдю

Вівторок, 10 жовтня 2017, 16:08
Сергій Крівчач завойював "золото" в Сумах у вазі до 81кг
Харків'янин став став чемпіоном України з дзюдю

У фіналі харків’янин здолав суперника із Запорізької області Богдана Зуська, - повідомляє «Справжня Варта».

У цій же ваговій категорії бронзовим призером став ще один харківський спортсмен Артем Харченко, який у півфіналі поступився майбутньому срібному призеру.

У ваговій категорії до 66кг срібним призером чемпіонату став харків’янин Роберт Гасанагаєв. Він успішно дійшов до фіналу, але в двобої за «золото» поступився супернику з Дніпропетровської області Геворгу Хачатряну.

Ще одну срібну медаль виборола Катерина Чертил. У вазі до 52кг серед жінок вона успішно провела три поєдинки, але у фіналі поступилася суперниці з Дніпропетровської області Людмилі Плієвій.

Бронзову медаль харківські дзюдоїсти здобули також у командному турнірі. Роберт Гасанагаєв, Данило Білостоцький, Артем Харченко, Артем Гуляєв, Олександр Міндила і Владислав Березка здолали в «бронзовому фіналі» третю команду Дніпропетровської області. Перемогу в командному турнірі одержала перша команда Дніпропетровської області, яка у фіналі здолала своїх земляків з другої команди.

У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла третє місце.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські спортсмени успішно виступили на заключному етапі Кубка Європи з дзюдо. х результат - золото і дві бронзи

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments