«Золота осінь». Юнаки та ветерани легкої атлетики взяли участь в традиційному легкоатлетичному кросі

Понеділок, 30 жовтня 2017, 16:08
Він пройшов в Олексіївському лісовому масиві.
«Золота осінь». Юнаки та ветерани легкої атлетики взяли участь в традиційному легкоатлетичному кросі

Крос «Золота осінь»  проходить у Харкові щорічно в останню суботу жовтня вже більше 25 років, і змагання проводяться в будь-яку погоду, - повідомляє «Справжня Варта».

У числі постійних учасників кросу - вихованці дитячих спортивних шкіл № 3 і 12, ДЮСШ «Темп», Харківського міського комплексного центру клубів за місцем проживання, спортсмени Асоціації ветеранів легкої атлетики Харківської області, члени клубу любителів бігу «Джерело» та клубу «Марафон Харків», а також гості з інших районів Харкова та області.

Цього року на старт вийшли спортсмени в 11-ти вікових категоріях: від 6 років (Ганна Хлистун 2011 р.н.) до 79 років (Леонід Галич 1938 р.н.), різної професійної підготовки. Крос проводився на 5-ти дистанціях - 500 м, 1 км, 2,5 км, 5 км і 10 км.

Переможці змагань були нагороджені грамотами комітету у справах сім'ї, молоді та спорту у Шевченківському районі та медалями, а також пам'ятними сувенірами. Всіх учасників і гостей кросу за традицією пригощали кулішем та чаєм.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські спортсмени здобули перемогу на ветеранському чемпіонаті світу з самбо.

У грецькому місті Салоніки відбувся всесвітній чемпіонат самбо серед майстрів, в якому взяло участь 270 спортсменів з 18 країн.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments