Чи зможе харківська поліція стримати Rotterdam Hooligans, уболівальників "Фейєноорду"?

Середа, 1 листопада 2017, 14:05
Правоохоронці стягують значні сили до "Металіста", де ввечері "Шахтар" зіграє з "Фейєноордом".
Чи зможе харківська поліція стримати Rotterdam Hooligans, уболівальників "Фейєноорду"?

Ведучий нідерландський клуб із Роттердаму сьогодні поступається у спортивній формі "Шахтарю". Однак його вболівальники відомі, як одні з найагресивніших футбольних фанатиків Європи, - повідомляє «Справжня Варта».

Це вони і продемонстрували напередодні матчу в Харкові.

За даними "Шахтаря", до Харкова планували приїхати близько 800 уболівальників "Фейеноорда". Зрозуміло, не всі вони ультраси.

Відомо, що ядро ​​угруповань Rotterdam Hooligans (Хулігани Роттердама) і Lunatics (Сновиди) близько двохсот членів. Гасла - Vatos Locos Forever, Feyenoord till we die ( «Фейєноорд», поки ми не помремо) і We shall not be moved (Нас не зламати).

Як раніше повідомили в поліції, 52 учасники бійки в "Стіні", серед яких і голландці, затримані.

Як пізніше повідомить журналістам начальник ГУНП у Харківській області Олег Бех, всі вони відпущені, тому що не мають претензій один до одного. Власнику бару голландці пообіцяли компенсувати збитки.

Всього очікується, що спортивне свято відвідають близько 25 тисяч вболівальників. Охорону порядку забезпечуватимуть більше 1300 працівників Нацполіції, 450 військовослужбовців Нацгвардії, 200 курсантів Університету повітряних сил ім. Кожедуба та 250 курсантів Харківського університету внутрішніх справ, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта»,біля стадіону «Металіст» закриють рух транспорту і подовжать роботу метро.

Це пов'язано з проведенням на стадіоні «Металіст» футбольного матчу групового етапу Ліги чемпіонів між командами ФК «Шахтар» - ФК «Фейєноорд» (Нідерланди).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments