Тисячі танцюристів зібралися у Харкові

Понеділок, 6 листопада 2017, 12:09
В аеропорту пройшов міжнародний турнір зі спортивних бальних танців «Ukr Dance Cup 2017»
Тисячі танцюристів зібралися у Харкові

Це третій міжнародний фестиваль «Ukr Dance Cup». Раніше він проходив у спортивному комплексі «Локомотив». З кожним роком рівень змагань зростає, і цього року багато чого вдалося зробити вперше - провести його в аеропорту і зібрати так багато танцюристів з різних країн світу, - повідомляє «Справжня Варта».

Як повідомив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров, це наймасштабніший турнір з бальних танців, який проводився в Україні за останні кілька років. Його організувала Федерація «Національна танцювальна ліга України». У ньому взяли участь близько 2200 танцюристів - від дітей п'яти років до учасників категорії «сеньйори»: це люди похилого віку, для яких танець став більше, ніж захоплення. Вперше на турнірі одночасно працювали два танцювальні майданчики. Суддівську колегію і танцювальні пари представляють професіонали з Великобританії, Грузії, Ізраїлю, США, Китаю, Росії, Польщі, Украіїни.

Як зазначили судді, на цьому турнірі виступив найсильніший склад юних танцюристів, навіть у порівнянні з багатьма чемпіонатами світу. Також зібрався топовий склад педагогів з танцю.

Як раніше писала «Справжня Варта», пройшов бал волонтерів у Харкові/ Фоторепортаж.

Кошти на створення платформи та на адресну допомогу дітям загиблих воїнів АТО збирали в ході аукціону, лотами якого стали картини харківських художників.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments