«Металіст 1925» позбавив «Енергію» позитивного потенціала

Яша Томський  |  Понеділок, 6 листопада 2017, 21:28
У неділю харківський «Металіст 1925» в матчі 20-го туру чемпіонату України з футболу в другій лізі переграв у Новій Каховці тамтешню «Енергію»
«Металіст 1925» позбавив «Енергію» позитивного потенціала

Обидві команди знаходяться в квартеті лідерів, відтак на полі вийшла неабияка боротьба, повідомляє «Справжня Варта».

Рахунок відкрили харків'яни вже на дев'ятій хвилині. Сергій Романов поборовся у штрафному господарів і віддав хороший пас на Дениса Скотаренка, котрий відправив м'яч у ворота Дмитра Зеленського.

З рахунком 0:1 завершився перший тайм, а по перерві Сергій Молочко відновив рівновагу після подачі Дмитра Шастала. Однак ця рівновага була недовгою. На 64-й хвилині захисник «Металіста 1925» Олександр Жданов забив у ворота «Енергії» другий м'яч, котрий і став переможним для харківської команди – 1:2.

Набравши в 20 іграх 50 очок, «Металіст 1925» як і раніше лідирує в групі Б, випереджаючи найближчого переслідувача – дніпровський «Дніпро-1» на три очки.

12 листопада о 16.00 на стадіоні «Металіст» харківці прийматимуть в поєдинку 21-го туру команду МФК «Миколаїв-2», яка посідає дев'яте місце з 16 очками. Це буде заключний домашній матч «Металіста 1925» у нинішньому календарному році і передостанній в осінній частині першості.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments