Харківський «Геліос» зробив «Перлину» трошки бляклою

Яша Томський  |  Вівторок, 7 листопада 2017, 02:07
У матчі 20-го туру чемпіонату України з футболу в першій лізі харківський «Геліос» переміг одеську «Перлину» і піднявся на третє місце в турнірній таблиці з 40 очками
Харківський «Геліос» зробив «Перлину» трошки бляклою

Все в принципі вирішилося вже в першому таймі, передає «Справжня Варта».

На 18-й хвилині м'яч після вкидання з-за бічної лінії потрапив до Дмитра Гранкіна, і той з більярдної точністю пробив по воротах від кута штрафного майданчика. М'яч рикошетом від штанги залетів у сітку. На табло засвітилося 1:0.

Через п'ять хвилин футболісти «Геліоса» провели швидку атаку зі своєї половини поля. В її завершальній стадії Віталій Субочєв віддав передачу Артему Козлову, і той обвів захисника і холоднокровно пробив низом (2:0). За кілька секунд до перерви харків'яни забили гол «у роздягальню». Його автором став Сергій Кравченко – 3:0.

Після матчу головний тренер «Перлини» Леонід Гайдаржи зізнався: «Ми програли матч вже в першому таймі. Було важко перебудуватися по ходу гри. Особливо середина першого тайму показала, що буде складно добути тут якісь очки, тому що спочатку було видно, що наша команда або злякалася, або знітилася з якихось причин. Я бачу причину поразки в тому, що рівень наших гравців не відповідає рівню першої ліги. Команда виграла другу лігу і увійшла в першу практично тим же складом, який виграв другу лігу. По ходу чемпіонату ми хотіли зміцнити певні позиції. Але, виявилося, що рівень гравців, які прийшли до 1 вересня вільними агентами, не відповідає вимогам, які пред'являються до командам першої ліги. Рахунок по грі. Добре, що в другому таймі ми не пропустили, хоча були передумови до повного розгрому. Мені важко переживати такі поразки».

«Не дуже переконливо провели другий тайм. У перерві попереджали – п'ять гравців нашої команди на межі дискваліфікації. У них по три картки. Десь у підсвідомості просили їх діяти акуратно, що і позначилося на грі. Тому зробили заміни. Деякі гравці вийшли не за позиціями. Через це в другому таймі весь малюнок у нас звалився», – висловив одкровення про свою команду головний тренер «Геліоса» Сергій Сізіхін.

11 листопада в Щасливому Київської області «Геліос» зіграє з лідером – столичним «Арсеналом», який випереджає харків'ян аж на цілих дев'ять очок.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments