«Металіст 1925» уперше програв удома

Яша Томський  |  Понеділок, 13 листопада 2017, 23:04
Харківський «Металіст 1925» зазнав першої у своїй історії домашньої поразки, поступившись аутсайдеру групи – команді МФК «Миколаїв-2»
«Металіст 1925» уперше програв удома

За останнім домашнім у нинішньому календарному році і фінальним у другому колі матчем 21-го туру чемпіонату України з футболу в другій лізі спостерігали з трибун 5722 вболівальника. Природно, вони чекали від своїх улюбленців лише перемоги, тим більше що в першому колі у Миколаєві харківці буквально розтрощили «Миколу Другого» в рахунок 6:2. Але час плив, а «металеві» ніяк не могли вразити ворота Вадима Дмитроченка, повідомляє кореспондент «Справжньої Варти»

Перший тайм завершився нульовою нічиєю.

У другій половині вже під кінець протистояння гості зуміли використати один з нечисленних моментів біля харківських воріт, на сторожі яких стояв Данило Каневцев. Після подачі з флангу Дмитро Бардадим точно пробив головою і приніс перемогу гостям. 0:1.

Поразка «Металіста 1925» спонукала команду посунутися з лідируючої позиції найближчому переслідувачу – дніпровському СК «Дніпро-1». Ця команда в тому ж 21-му турі розгромила на своєму полі «Інгулець-2» із села Петрово Кіровоградської області. Таким чином, в харків'ян, і у дніпрян тепер по 50 очок, але «Дніпро-1» випереджає «Метлаліст 1925» за кращою різницею забитих і пропущених м'ячів. Саме з «Інгульцем-2», що займає з 11 очками передостаннє 11-е місце, і зіграє в гостях 17 листопада «Металіст 1925» в рамках 22-го туру, завершального програму осінньої частини першості.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments