У грі проти «Металіста 1925» сільська команда вдалася до «схем» з гравцями

Яша Томський  |  Понеділок, 20 листопада 2017, 23:47
Бояться – значить, поважають. Недарма ж на матч формату другої ліги проти «Металіста 1925» вийшли виконавці сертифікатом вище.
У грі проти «Металіста 1925» сільська команда вдалася до «схем» з гравцями

У матчі 22-го туру чемпіонату України в другій лізі харківський «Металіст 1925» зіграв у гостях внічию з одним із аутсайдерів групи Б «Інгульцем-2» із села Петрово Кіровоградської області. Гра проходила в селі Володимирівка і не була багата на гострі ситуації. Так собі, вибачте на слові, – чорт летить і крила звісив. За весь матч команди змогли створити лише по одному гострому епізоду, і то у другому таймі. Кращий бомбардир «Металіста 1925» Сергій Давидов пробив з двох метрів по воротах Максима Гурідова, але кіпер «Інгульця-2» цей удар нейтралізував. Ну, власне, і все...

У компенсований час воротар харківців Данило Канівцов врятував свої ворота після удару Андрія Глоби.

Між тим, за словами головного тренера «Металіста 1925» Олександра Іванова, ще до гри стало відомо, що на матч вийдуть гравці з першої команди «Інгульця», котра виступає у першій лізі.

«Недарма вони переносили свій тур, готувалися під керівництвом тренера першої команди, – розкрив махінації суперника Олександр Іванов. – З іншого боку, ми перевірили себе на тлі гарної команди першої ліги, відчули, що це таке. Витримали, не схибили, мали моменти і могли виграти».

Попри нульовий рахунок на таблі, коуч харківської команди вважає результат гри з «Інгульцем-2» позитивним:

«Порадувала якість гри проти першолігової команди. У нас були моменти, грали правильно, це найпозитивніший аспект», – переконаний Олександр Іванов.

Щодо планів на «зимові канікули», то в другій половині грудня тренер обіцяє гравцям так званий втягуючий збір.

«На свята відпускаємо хлопців додому, а остаточно зберемося 15 січня – тоді вже почнеться серйозна підготовка. Точно не знаю, де саме, напевно, на базі у Високому. Там є тренажерний зал, поле зі штучним покриттям. До 31 березня ще багато часу, будемо грати контрольні гри, переглядати потенційних новачків, а також виконувати поточну роботу», – поділився планами Олександр Іванов.

Згідно із регламентом, заключне третє коло почнеться в останню суботу березня 2018 року. Команди, які за підсумками двох кіл увійшли до першої шістки, зіграють по шість матчів вдома і по п'ять в гостях. Вже відомий календар третього кола. Матч 23-го туру «Металіст 1925» зіграє вдома з тим же «Інгульцем-2». А в наступному, 24-му, турі харківці вирушать у Дніпро в гості до «Дніпра-1». Той набрав у 22 зустрічах 53 очка і завершив друге коло в якості одноосібного лідера групи Б. «Металіст 1925» відстає від нього на два бали і знаходиться на другому місці. Інший дніпровський клуб, «Дніпро», підопічні Олександра Іванова випереджають на дев'ять очок.

comments powered by HyperComments