«Шахтар» vs «Manchester city»: 2:1

Яша Томський  |  Четвер, 7 грудня 2017, 00:21
«Шахтар» у Харкові вирішив не тільки завдання-мінімум, а й більше.
«Шахтар» vs «Manchester city»: 2:1

Команда з Донецька, котрій тимчасово дозволили користуватися стадіоном «Металіст» в якості домашнього, зіграла досить важливий для себе матч європейського формату.

В принципі, треба було тільки не програти, але «кроти» примудрилися ще й виграти! Молодці, пацани, молодці! «Бурхливі, тривалі оплески», як писали в газеті «Правда» з приводу будь-якої розбірливої фрази, котру міг виголосили Леонід Ілліч.

«Шахтар» здолав англійську команду «Манчестер Сіті», яка, в принципі, в цьому матчі кістьми лягати не збиралася – бо в неї і так вже все «схвачено». Чисто для іміджу – але «то таке», як кажуть на Львівщині і Мирон Маркевич.

Остаточний рахунок 2:1, «Шахтар» тріумфує, а його вболівальники тим паче ніяк не вгамуються – влаштували «святкування» в усіх можливих темних закутках неподалік від ларьків.

Досить сказати, що – при найближчому розгляданні – на матчі були помічені Тіта, Шевченко і Луческу.

Тіта – це головний тренер збірної Бразилії, якщо хто не знає. А от Луческу, як з'ясувалося, взагалі прибув інкогніто. Із Істанбула. Його «попалив» колишній шеф – гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін. Правда, тут же «відмазався», мовляв, Луческу думав, що його ніхто не помітить, але його впізнали вболівальники. Вони його обступили і почали фотографуватися.

Коротше, «Шахтар» – «побєдун» за всіма параметрами, і ця обставина дозволила йому вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. І поїхати назад до Києва.

А «Сіті», як проспиться, у четвер не раніше «післяобід» – на літак і додомцю.

До речі сказати, паралельно «Фейєноорд» теж передозував свій план, і обіграв «Наполі». І хто йому Комаровський?

comments powered by HyperComments