Коли «Металіст 1925» вийде з відпустки

Понеділок, 11 грудня 2017, 19:32
Харківський футбольний клуб «Металіст 1925» оприлюднив план першого етапу підготовки до весняної частини першості країни в другій лізі.
Коли «Металіст 1925» вийде з відпустки

Команда вийде з відпустки 15 грудня і почне свій перший навчально-тренувальний збір. Цей етап буде втягуючим, і гравці в здебільшого гратимуть у футбол для задоволення і підтримки фізичної форми і тонусу. Триватиме грудневий збір недовго - до 29 грудня. «Жовто-сині» будуть тренуватися на полях Дитячої футбольної академії на території стадіону «Металіст» тричі на тиждень - по понеділках, середах і п'ятницях. Початок першого заняття - о 14.00.

Про потенційних новачків у клубі допоки не говорять - кажуть: передчасно, бо основна робота в цьому напрямку почнеться після новорічно-різдвяних свят, а саме 15 січня.

Днями в житті клубу відбулася одна важлива подія – відкриття першого фан-кафе. Дизайн закладу всім гостям прямо зі сходинок говорить, за яку команду тут вболівають і за перемоги який із задоволенням піднімуть келих свіжого пінного пива. У меню страв –  назви того чи іншого футбольного терміна. Автором дизайну фан-кафе стала художниця Дар'я Пушанкіна, яка, за її словами, вклала в зовнішній вигляд закладу всі свої найкреативніші ідеї.

«Я рада надати в одній команді таких однодумців і ініціативних людей. Хлопці працювали не покладаючи рук, не шкодуючи сил. Напередодні відкриття ми всі три дні поспіль працювали і змогли створити такий дизайн. Картини для кафе надали діти – учні художньої студії Trava Art. Керівник студії Поліна Кузнєцова запропонувала дітям тему «Портрети через ноги», і діти, вік яких від 7-ми до 13-ти років, намалювали такі картини, на яких зображені кросівки і інше спортивне взуття», - розповіла Дар'я Пушанкіна.

«Проінспектував» новий заклад, зокрема, й захисник Ігор Чередниченко, який приїхав разом зі своїм 5-річним сином Ярославом.

Фан-кафе «М1925» було вирішено відкрити за доброю морською традицією, коли під час спуску корабля на воду об його ніс розбивається пляшка шампанського. Оскільки ж це фанатське кафе, то провести ритуал «довірили» пляшці пива. Втілив процедуру в життя генеральний директор клубу Володимир Лінке.

Красива і, головне, дуже потрібна ініціатива нарешті втілена в життя, підкреслюють у клубі. Засновники закладу пообіцяли, що кафе буде обов'язково розвиватися, а клуб «Металіст 1925» не підведе очікувань своїх шанувальників.

comments powered by HyperComments