Під патронатом Юлії Світличної в басейні «Локомотив» стартували новорічні ялинки на воді /ВІДЕО

Субота, 30 грудня 2017, 19:01
Святкові вистави для дітей з усіх районів Харківської області проводить збірна України з синхронного плавання.
Під патронатом Юлії Світличної в басейні «Локомотив» стартували новорічні ялинки на воді /ВІДЕО

Відкриття першої з серії святкових вистав 30 грудня відвідала голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. Вона привітала усіх юних гостей ялинки та їхніх батьків із наступаючим Новим роком і Різдвом.

«Бажаю, щоб у наступному році справдилися ті ваші мрії, які цього року не вдалося реалізувати», – сказала керівник області.

Перед початком вистави губернаторка також зустрілася зі спортсменками та тренерами збірної України з синхронного плавання. Юлія Світлична привітала збірну з успішним сезоном і подякувала за свято, що було організоване для дітей.

«Приємно, що ми маємо можливість підтримати організацію сьогоднішнього новорічного свята, тому що його відвідають дуже багато дітей з усіх районів Харківської області. Можливо, серед них - майбутні зірочки спортивної арени, у яких пробудиться бажання зайнятися синхронним плаванням, коли вони побачать ваш виступ», - сказала Юлія Світлична.

Нагадаємо, цього року в Харківській області планують провести 178 новорічних і різдвяних ялинок. Також новорічні вистави та концерти пройдуть у театрах Харківської області. Їх відвідають близько 100 тисяч дітей. Подарунки отримають 25 тисяч малюків, у тому числі діти учасників і ветеранів АТО й діти з сімей загиблих, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю тощо.

comments powered by HyperComments