Харківська тенісистка Еліна Світоліна здобула нову перемогу в Австралії

Вівторок, 9 січня 2018, 14:27
Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула перемогу в одиночному розряді під час турніру категорії WTA Premier.
Харківська тенісистка Еліна Світоліна здобула нову перемогу в Австралії

З1 грудня по 6 січня в австралійському місті Брісбені проходив турнір категорії WTA Premier. Там харківська спортсменка змогла вибороти трофей в одиночному розряді. За цей час вона здобула перемогу над п’ятьма суперницями. Спочатку Світоліна впевнено перемогла іспанську тенісистку  Карлу Суарес-Наварро з рахунком 6:2, 6:4, а в наступному раунді – хорватську спортсменку Ану Конюх з рахунком 6:3, 6:2.

Чвертьфінал турніру проходив в напруженому режимі. Там Світоліна змагалася з британською тенісисткою Йоханою Конта. Та перемогла в першому сеті (6:1), проте в другому перемога була за українською спортсменкою (7:6). Третій сет також закінчився перемогою Світоліоої  (3:2), після чого британка відмовилась від подальшої боротьби.

Наступна суперниця харків’янки – колишня перша ракетка світу та переможниця тогорічного турніру в Брісбені чешка Кароліна Плішкова. Світоліна здобула перемогу з рахунком 7:5, 7:5. Це був реванш харківської спортсменки за поразку в півфіналі минулорічного турніру в 2017.

Під час фіналу турніру Світоліна зустрілася з білоруською спортсменкою Олександрою Соснович. Там вона змогла здобути перемогу з рахунком 6:2, 6:1. Таким чином українка отримала вже десятий у своїй спортивній кар’єрі титул WTA.

comments powered by HyperComments