Відомий харківським вболівальникам тренер став на чолі «Геліоса»

Середа, 10 січня 2018, 20:38
Новим головним тренером харківського «Геліоса» призначений 44-річний Ігор Рахаев.
Відомий харківським вболівальникам тренер став на чолі «Геліоса»

Цей фахівець добре відомий харківським уболівальникам. Уродженець Харкова Ігор Рахаев виступав за «Металіст», «Металіст-2» і «Маяк», запорізьке «Торпедо», Мереф'янський «Авангард», а завершив кар'єру гравця в 1998 році в іншому харківському клубі – «Арсеналі», що грав тоді ще в аматорському чемпіонаті України. Почавши в 2002 році в тому ж «Арсеналі» тренерську кар'єру, Ігор Рахаев в період з 2005 по 2014 рік був помічником Мирона Маркевича в тренерському штабі «Металіста», а після, у 2014-2015 роках, був головним тренером «Металіста». У 2016 році Ігор Рахаев працював головним тренером команди «Зоря» (Бєльці) і виграв з нею Кубок Молдови, а з грудня 2016 року по травень 2017 року працював в Казахстані головним тренером клубу «Актобе» з однойменного міста.

У роботі з «Геліосом» Ігорю Рахаеву допомагатимуть 42-річний Сергій Яковенко і 37-річний Євген Покатілов.

«Геліос» поставив перед собою високі завдання, тому нам їх треба буде виконувати. На даний момент команда не повністю укомплектована. Сподіваюся, незабаром це питання вирішиться, і до початку весняної частини першості ми підійдемо у всеозброєнні і будемо на поле вирішувати конкретну турнірну мету», – заявив Ігор Рахаев після підписання контракту.

Нагадаємо, слідом за звільненням всього тренерського штабу харківського «Геліоса» керівництво футбольного клубу зробило кадрові зміни і в складі гравців команди.

По завершенні літньо-осінньої частини першості України «сонячні» припинили співпрацю з вісьмома гравцями і уклали нові контракти з трьома гравцями. Прийнято рішення не переукладати завершилися угоди з Ігорем Семениним, Максимом Зеленевічем, Владиславом Кравченком, Андрієм Скарлошем і Віталієм Ольховським. Також добігла кінця оренда кіпера Ярослава Котлярова, захисників Артема Козлова і Вадима Счастливцева із донецького «Олімпіка». Натомість «Геліос» уклав нові контракти з капітаном команди Сергієм Лобойком, а також з віце-капітаном Ігорем Луценком і півзахисником Дмитром Гранкіним.

comments powered by HyperComments