Харківські жінки-боксери привезли "золото", "срібло" та "бронзу" з Чемпіонату України

Середа, 14 лютого 2018, 16:36
Чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді, юніорок та дівчат проходив у Рівному, на ньому змагалися понад 300 учасниць з усіх областей країни.
Харківські жінки-боксери привезли "золото", "срібло" та "бронзу" з Чемпіонату України

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

 Харківщина була представлена 21-єю спортсменкою, на рахунку у них 3 золоті, 4 срібні та 7 бронзових медалей.

Харківщина посіла четверте місце серед усіх регіонів. 

В елітній категорії серед жінок у вазі до 60кг чергову перемогу здобула багаторазова чемпіонка України Юлія Циплакова. Серед молоді свою перевагу над суперницями в ваговій категорії до 48кг довела Олена Іванісова.

Ще одну золоту медаль харків’янки здобули в наймолодшій віковій групі – в змаганнях серед дівчат. У вазі до 40кг Олександра Манько у фіналі перемогла суперницю з Чернігівської області Олександру Нечипоренко.

Срібні медалі чемпіонату завоювали: Світлана Василевська (жінки, вагова категорія - до 48кг), Олена Глущенко (молодь, вагова категорія - до 69кг), Поліна Міщенко (дівчата, вагова категорія - до 37кг) та Аліна Маляр (дівчата, вагова категорія - до 52кг).

Бронзовими призерками стали: Олена Гурьєва (жінки, вагова категорія - до 48кг), Марина Колеснікова (жінки, вагова категорія - до 54кг), Тетяна Риженкова (жінки, вагова категорія - до 75кг), Карина Коритник (молодь, вагова категорія - до 64кг), Валерія Власенко (юніорки, вагова категорія - до 48кг), Даніела Бурлаку (юніорки, вагова категорія - до 60кг), Емілія Михайлюк (дівчата, вагова категорія - до 38.5кг).

Раніше ми писали, що з 19 по 23 грудня в манежі харківської КДЮСШ «ХТЗ» відбувся ХХІ Всеукраїнський турнір з боксу серед молоді пам’яті Заслуженого тренера України Бориса Андрєєва. Харківські боксери завоювали 3 золоті та 5 бронзових нагород.

А у жовтні боксери Ярослав Харциз і Сергій Горсков перемогли у своїх вагових категоріях на Чемпіонаті України. 

comments powered by HyperComments