Харків'янин непогано у Болгарію з'їздив

Понеділок, 5 березня 2018, 19:48
У столиці Болгарії завершився міжнародний рейтинговий турнір класу G-1 з олімпійського тхеквондо Sofia Open-2018, де доволі успішно виступив представник Харкова Костянтин Костеневич.
Харків'янин непогано у Болгарію з'їздив

Харків’янин виступав на цьому турнірі у складі національної збірної команди України та дійшов до фіналу в ваговій категорії до 74 кг серед чоловіків. У першому двобої  Костянтин переміг з рахунком 24:9 суперника з Греції, потім з рахунком 13:5 взяв гору над аргентинцем, після чого з рахунком 12:9 та 14:8 здолав двох спортсменів з Хорватії. От правда, у фіналі Костянтин з рахунком 10:19 поступився австралійцю Джеку Мартону.

Ще один харківський тхеквондист Денис Вороновський зупинився на цьому турнір у кроці від нагороди у ваговій категорії до 80 кг. Денис успішно пройшов суперника з Сербії, але у чвертьфіналі поступився британцю Деймону Сансуму, який є бронзовим призером чемпіонату світу 2017 року.

Загалом на Sofia Open-2018 українські тхеквондисти здобули дві золоті, шість срібних та три бронзові нагороди.

17 та 18 березня у Харкові відбудеться аналогічний міжнародний турнір класу G-1 з тхеквондо, на який вже зареєструвалися спортсмени з понад двадцяти країн світу.

Як повідомляла «Справжня Варта», на 22-30 квітня у Києві запланований Чемпіонат Європи зі спортивної боротьби серед кадетів.

comments powered by HyperComments