«Металіст 1925» повернувся з Туреччини: що далі?

Яша Томський  |  Понеділок, 26 березня 2018, 19:13
Харківський «Металіст 1925» завершив перший у своїй новітній історії 12-денний закордонний навчально-тренувальний збір у Туреччині.
«Металіст 1925» повернувся з Туреччини: що далі?

У передостанньому товариському матчі в Туреччині суперником харківських футболістів був «Агробізнес» з Волочиська Хмельницької області, який виступає, як і харків'яни в другій лізі першості України, тільки в іншій групі. Долю поєдинку вирішив влучний удар гравця «Агробізнесу» Віталія Груші – 0:1.

Заключний поєдинок збору харків'яни провели у п'ятницю проти молодіжного складу іранської команди «Фідаров Загрос» (U-21) і розгромили суперника з двозначним рахунком 10:0. «Покер» в цьому матчі зробив Олег Синиця, який забивав на 64-й, 73-й, 79-й і 84-й хвилинах, «дубль» оформив Владислав Сидоренко, по одному м'ячу забили Максим Єрмоленко, Денис Скотаренко, Сергій Давидов і Владислав Крайов.

З понеділка «Металіст 1925» вдома почав підготовку до стартового матчу третього кола першості країни в другій лізі проти «Інгульця-2» з Петрове (Кіровоградська область), який пройде на стадіоні «Металіст» 31 березня і розпочнеться о 17.00.

comments powered by HyperComments