У Харкові відбувся Чемпіонат з фрідайвінгу Kharkiv Apnea Weekend

Понеділок, 2 квітня 2018, 18:01
31 березня 2018 пройшли перші в Харкові змагання за басейновим дисциплін фрідайвінгу за правилами міжнародної федерації AIDA International. 
У Харкові відбувся Чемпіонат з фрідайвінгу Kharkiv Apnea Weekend

Участь у них взяли фрідайвери з Харкова, Полтави та Кременчука. Змагальна частина пройшла в басейні спорткомплексу «Тетра». В програмі змагань були представлені всі три басейнові дисципліни: Статична затримка дихання (STA), Динаміка без ласт (DNF), Динаміка в ластах (DYN).

Змагання проводилися за правилами AIDA International за підтримки AIDA Ukraine, результати учасників будуть зареєстровані в міжнародному рейтингу. 

Спортсмени і глядачі високо оцінили рівень підготовки і відзначили що чемпіонат пройшов у затишній, дружній атмосфері. 

Організатори чемпіонату - школа фрідайвінгу "Deep Division" під керівництвом чемпіонки та рекордсменки світу з фрідайвінгу харків'янки Наталії Жаркової і підводне медіа агенство Artofuw.Agency дякують всім, хто допомагав в організації та проведенні чемпіонату і чекає зустрічі на нових стартах.

Суддя змагань Катерина Садурская, що є радником голови ХОДА у справах молоді та спорту, висловила впевненість у тому, що "... змагання стануть постійними і будуть залучати все більше учасників з України та інших країн".

comments powered by HyperComments