З «Геліоса» пішов тренерський штаб у повному складі

Яша Томський  |  Понеділок, 16 квітня 2018, 19:06
Харківський «Геліос» в матчі 27-го туру чемпіонату України з футболу в першій лізі грав в гостях з МФК «Миколаїв».
З «Геліоса» пішов тренерський штаб у повному складі

Результат гри видався невтішним для команди і критичним для всього тренерського штабу – 0:1.

А починалося все напрочуд непогано. Харків'яни мали чудову нагоду відкрити рахунок в компенсований час першого тайму, коли захисник господарів поля завалив у власному штрафному майданчику Антона Котляра. Арбітр з Києва Олександр Солов'ян, проконсультувавшись з асистентом, призначив пенальті, але удар Сергія Кравченка парирував воротар миколаївців Єгор Попович.

На початку другого тайму колишній футболіст «Геліоса» Ігор Семенина, котрий виступає за «Миколаїв», вийшов один на один з кіпером Сергієм Погорілим і відправив м'яч у сітку воріт. Гості незабаром могли відігратися. Але удар Сергія Кравченка під поперечину після подачі з кута поля якимось дивом відбив Попович. Через десять хвилин голкіпер «Миколаєва» знову виручив свою команду, відбивши складний удар Євгена Чепурненка зі штрафного.

Ця поразка стала вже третьої у п'яти офіційних матчах «Геліоса», проведених під керівництвом Ігоря Рахаєва. Керівництво клубу такий результат не задовольнив, і воно прийняло рішення про припинення співпраці з Ігорем Рахаевим і його тренерським штабом у складі Сергія Яковенка, Євгена Покатілова і Максима Рахаєва. На рішення керівництва клубу не вплинуло навіть те, що в попередньому турі «Геліос» взяв верх над столичною командою «Оболонь-Бровар».

Із 46 очками після 27 ігор «Геліос» залишається на шостому місці. Наступний матч команда проведе на свєму стадіоні в Липовому Гаї 18 квітня проти «Інгульця», який входить до лідируючої трійки.

comments powered by HyperComments