Спорт

09:59
Футболісти «Младості» сенсаційно обіграли «Партизан» в матчі першого кола поточного сезону - 1: 0. Чи вийде у підопічних Саво Мілошевича взяти переконливий реванш за минулу невдачу?
18:02
Відкриватиме програму 11-го туру Вищої Ліги Білорусі поєдинок між одним із лідерів таблиці «Торпедо-БілАЗ» та одним із головних аутсайдерів чемпіонату «Смолевичі».
13:54
Харків’янин виграв в класичній, швидкій та блискавичній грі.
12:34
Юніорський чемпіонат України з біатлону пройшов 21-28 лютого у Західному реабілітаційно-спортивному центрі у Яворові (Львівська область).
16:02
З 16 по 19 лютого в італійському Римі відбулись змагання, на яких харківські спортсмени здобули дві золоті, одну срібну та одну бронзову нагороди.
13:55
У Римі 11 лютого завершився другий день Чемпіонату Європи з греко-римської боротьби. Харківський борець Семен Новіков у ваговій категорії 87 кг виборов золоту медаль.
09:14
Збірна Харківської області посіла друге місце в командному заліку, поступившись команді Києва, а також перше - у командному заліку багатоборства.
16:18
Три бронзові медалі отримали спортсмени з Харківщини на чемпіонаті України серед кадетів з дзюдо, що відбувся у Львові.
12:35
Харківські спортсмени завоювали призові місця на чемпіонаті України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів, який завершився 31 січня в спорткомплексі НАУ «ХАІ».