«Лугаком» не котирується: в «ЛНР» гидують власним мобільним оператором (скрин)

Ярослав Волков  |  Середа, 25 листопада 2015, 18:39
Офіційні органи луганської псевдореспубліки не хочуть користуватися послугами «Лугакома», якого з такою завзятістю рекламують серед населення.
«Лугаком» не котирується: в «ЛНР» гидують власним мобільним оператором (скрин)

Незважаючи на широку рекламну кампанію, яку влада луганської псевдореспубліки забезпечила «столичному» операторові «Лугаком» в підконтрольних ЗМІ, самі ЛНРівці продовжують користуватися послугами українських мобільних операторів. При цьому ніхто з офіційних органів «ЛНР» навіть для пристойності не вказав лугакомовський номер серед контактів на своїх електронних ресурсах.

Днями, після того, як в Луганську зник зв'язок мобільного оператора «Лайф», ЛНРівські ЗМІ опублікували цитату нібито «співробітниці сервісного центру МТС» :

«Можливо, думали, що скуповуватимуть пакети, але у людей, мабуть, є повний набір сім-карт різних операторів, - говорить жінка. - До того ж багато хто думає, що можуть відключити і «МТС», тому переходять на наш місцевий «Лугаком», який не набагато дорожче – 120 рублів.

Нагадаємо, вже декілька місяців у сепаратистських ЗМІ активно піарять свого «столичного» мобільного оператора. Мало того, Плотницький, Сурженко і інші пропутінські ставленики неодноразово лякали жителів підконтрольної території, що у будь-який момент українські мобільні оператори можуть припинити їх обслуговувати. Отже, треба обзаводитися стартовими пакетами свого, «столичного» оператора.

Перевірити достовірність інформації про те, як луганчани переходять на «Лугаком», і наскільки цей мобільний оператор популярний в «ЛНР» було нескладно.

Спершу ми зайшли на сайт «столичного» мобільного оператора, де отримали обнадійливу інформацію про те, що «зараз «Лугаком» ловить в усіх містах республіки». Карта, що додається до повідомлення, підкреслює: цей оператор обплутав вже усі підконтрольні «ополченцям» міста немов павутинними мережами.

Напевно після такого позитиву ми побачимо велику кількість мобільних номерів на (072), - саме цією цифрою починаються номери «Лугакома».

Заходимо на улюблений нами «Луганскинформцентр», офіційне ЗМІ влади «ЛНР», наділене особливими повноваженнями. І бачимо тут телефони тільки «МТС» і «Лайф». «Лугакома» немає і в помині.

Тепер відвідаємо офіційний сайт «Глави ЛНР». Як ні сумно, але в розділі «контакти для ЗМІ» також стоїть номер «хунтівського оператора».

Далі – «генпрокуратура». Свята святих «республіки» - там, де живе совість і честь російських луганчан. Це храм, де стежать за дотриманням закону і правопорядку.

Тут бачимо стаціонарні міські номери. і знову (050) - цей ворожий «бандерівський» оператор!

Можливо, хоч би в «столичній» міліції (чи вже поліції?) користуються послугами «Лугакома»?

Ні, і тут теж «МТС», причому і (050), і (066), і (095), та і «Лайф» теж місцями затесався. Загалом, «київська хунта» обсіла мирних силовиків народної республіки з усіх боків.

Що тут сказати простим луганчанам: читайте більше ЛНРівські ЗМІ, вірте Плотницькому і іншим представникам влади «республіки», купуйте за 120 рублів картки мобільного оператора «Лугаком».

Не знаємо, чи зможете ви за допомогою цього оператора достукатися до чуйних сердець глави «республіки», депутатів, міністрів, міліціонерів і прокурорів, але, принаймні, забезпечите «столичного» оператора коштами на нову рекламну кампанію.

Особливо згодяться стартові пакети «Лугакома», якщо ви стали жертвою нападу злочинців або вам треба терміново розв'язати якусь іншу важливу проблему. Пластикову картку можна заздалегідь загострити, а у вирішальний момент - спробувати завдати різального удару по очах або м'яких тканинах джерелу вашої проблеми. Тільки сильно загострювати не варто, - її можуть відібрати і зробити те ж саме з вами.

Як раніше повідомлялося, в липні 2015 року в Донецьку урочисто відкрили офіс «народного» мобільного оператора «Фенікс».

 

comments powered by HyperComments