До кінця року «Київстар» запустить 3G в усій країні

П'ятниця, 15 квітня 2016, 16:27
Про це повідомив директор з маркетингу компанії «Київстар» Святослав Горбань.
До кінця року «Київстар» запустить 3G в усій країні

За його словами, сьогодні покриття 3G від «Київстар» охоплює 617 населених пунктів. «До кінця цього року ми плануємо покрити 1,5 тисячі населених пунктів. Фактично на кінець року ми охопимо всю країну. На сьогодні 5 мільйонів унікальних користувачів вже випробували послугу 3G, і ця кількість зростає з дня на день », - зазначив Святослав Горбань.

За його словами, ключовим моментом для компанії є якість мережі. «Все, що було у нас в світі 2G, це ж ми обіцяємо в світі 3G. Ми говоримо про те, що на сьогоднішній момент і в майбутньому у нас будуть найбільші покриття 3G, самий якісний високошвидкісний інтернет », - заявив Святослав Горбань.

За його словами, показник якості швидкісного інтернету - відгуки самих абонентів. «У нас стартує нова кампанія з приводу якості зі слоганом «Якісний 3G: перевірено людьми». Тому що тільки користувачі можуть сказати, дійсно це погано чи добре. Однак ми віримо в те, що наш 3G набагато краще, ніж  у будь-кого », - підкреслив Святослав Горбань.

В рамках спецпроекту «Якісний 3G» ми продовжуємо перевіряти швидкість 3G-інтернету від «Київстару» в різних районах Харкова. Сьогодні ми перевірили, наскільки швидко працює інтернет нового покоління в районі Лісопарку і станції метро «Завод ім. Малишева ».

  

Як бачимо, на Білгородському шосе в районі Лісопарку інтернет працює не дуже швидко, а ось на станції метро "Завод ім. Малишева" - просто літає.

Нагадаємо, в рамках нашого спецпроекту «Якісний 3G», який реалізується завдяки підтримці національного телеком-оператора Київстар, ми вже розповіли нашим читачам про те, чому так актуальне зараз 3G для України. Ми поговорили про можливості використання мобільних грошей, з'ясували, на що українці витрачають трафік 3G, а також пояснили, в чому відмінність 3G стандартів. Ми вже ділилися секретами, що робити, якщо 3G-інтернет гальмує, а також як зробити так, щоб 3G не влетів вам в копієчку.

comments powered by HyperComments