Юлія Світлична власноруч випробувала сучасний автомобільно-тренажерний комплекс

Четвер, 22 грудня 2016, 20:07
У Краснокутському аграрному ліцеї обладнали автоматизований кабінет підготовки водіїв
Юлія Світлична власноруч випробувала сучасний автомобільно-тренажерний комплекс

Сучасний автомобільно-тренажерний комплекс для ліцею придбаний за рахунок коштів державної субвенції і включає комп’ютеризовані автомобільні тренажери для підготовки водіїв легкового та вантажного автомобілів, а також автоматизоване робоче місце інструктора. Теоретичні заняття інструктор проводить за допомогою інтерактивної дошки.

«Комплекс придбано для якісної підготовки учнів з професій «тракторист» та «водій автотранспортних засобів категорії «В» і «С». Обладнання дозволяє моделювати дорожню обстановку, контролювати дії учнів та об’єктивно оцінювати їхні вміння. Це зовсім новий рівень навчання, який значно підвищує якість підготовки кваліфікованих працівників», – розповіла заступник директора Краснокутського професійного аграрного ліцею Ольга Лисенко, презентуючи кабінет «Правила дорожнього руху».

Нове обладнання власноруч випробувала голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, котра ознайомилася з роботою, зокрема, аграрного ліцею в ході робочої поїздки до Краснокутського району.

«Зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти – один з головних напрямків діяльності обласної адміністрації. Час рухається вперед, і ми робимо все, щоб не відставати від його вимог. Сучасне обладнання дозволить не лише підвищити якість освітнього процесу, а й зацікавити учнів, захопити, заохотити до навчання», – наголосила керівник області.

Вона також зауважила, що учні зможуть отримати перші навички водіння в безпечних умовах – не виїжджаючи одразу на дорогу.

«Це дуже важливо, адже відпрацювавши помилки під керівництвом інструктора на тренажерах, учні будуть набагато впевненіше почуватися на дорозі», – зауважила Юлія Світлична.

 

comments powered by HyperComments