E-депозитарій університету ім. Бекетова визнано одним з найкращих в Україні

Вівторок, 21 лютого 2017, 16:43
Цифровий репозитарій наукових публікацій ХНУМГ зайняв четверту позицію в Україні
E-депозитарій університету ім. Бекетова визнано одним з найкращих в Україні

В рейтингу наукових репозитаріїв країн Центральної та Східної Європи Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова /ХНУМГ/ - на вісімнадцятій позиції, а в загальному світовому рейтингу посідає 473 місце з понад 2 тисяч глобальних репозитаріїв і електронних архівів науково-навчальних закладів.

Такі дані за результатами січневої версії Webometrics Ranking Web of Repostories надані   Департаментомнауки і освіти ХОДА.

Webometrics Ranking Web of Repostories оцінює кількість повнотекстових наукових робіт, наявних у репозитарії в публічному доступі, цитованість репозитарію як у професійних, так і в загальних соціальних мережах, а також у мережі Інтернет у цілому. У новій редакції рейтингу істотно змінилася методика оцінки цитованості з метою мінімізації можливих штучних впливів на рейтинг за рахунок самоцитування.

Нагадаємо, що раніше у Харківському науково-дослідному інституті судових експертиз (вул. Золочівська, 8а) відкрили кабінет-музей професора Миколи Бокаріуса, знаменитого криміналіста і судового медика.

comments powered by HyperComments