Заряду акумулятора нової Nokia вистачить на місяць в режимі очікування/ ВІДЕО, Фото

Понеділок, 27 лютого 2017, 19:06
Ціни на нову лінійку смартфонів - від 49 євро (52 долари)
Заряду акумулятора нової  Nokia вистачить на місяць в режимі очікування/ ВІДЕО, Фото

Продавати Nokia 3310 в варіантах  Nokia 6, 5 і 3 почнуть з березня.

Нова лінійка смартфонів працює на ОС Android™ Nougat без надбудов, що забезпечує високу швидкість роботи, безпечність і своєчасні оновлення системи. Також на всіх пристроях за замовчуванням буде встановлено додаток Google Assistant

Важливою особливістю нових смартфонів також є використання чистої ОС Android, без сторонніх надбудов від виробника. Це дозволить власникам пристроїв використовувати всі найновіші можливості й сервіси Google, а також завжди своєчасно отримувати щомісячні апдейти безпеки системи.

Нова Nokia 3310 позиціонується не як смартфон, а як просто мобільний телефон, що надає доступ до інтернету лише частково - у вигляді кількох базових функцій.

"Ретро-телефон" не підтримує 3G- і 4G-зв'язок, працюючи на більш повільному стандарті 2,5G. Операційна система S30+ дозволяє виходити в інтернет, однак під цю систему зроблений лише дуже обмежений набір мобільних додатків.

В новому 3310 буде і фотокамера, але всього 2 мегапікселі.

HDM Global обіцяє, що заряду акумулятора у 3310 вистачить на місяць в режимі очікування або на 22 години безперервної роботи

comments powered by HyperComments