Харківські курсанти оцінили інновації на авіасалоні у Франції

Понеділок, 3 липня 2017, 20:35
Сто українських вихованців технічних вишів відвідали престижний авіаційний форум Paris Air Show 2017 Le Bourget.
Харківські курсанти оцінили інновації на авіасалоні у Франції

Серед майбутніх світил вітчизняної науки було й 10 курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, повідомляє «Справжня Варта».

Після повернення із закордонного відрядження курсанти зустрілися із викладачами та курсантами аби поділитися власними враженнями.

«Поїздка до Франції є підсумком участі майбутніх льотчиків в унікальному і єдиному в Україні за масштабністю освітньому проекті «Авіатор-2017», — розповів заступник начальника університету по роботі з особовим складом полковник В’ячеслав Лук’яненко. — Цього року в конкурсі взяли участь тисячі студентів із 44 технічних вишів, і «кожедубівці» продемонстрували чи не найкращі результати. Ми — викладачі та старші наставники — дуже пишаємося цим фактом».

Молоді авіаторі розповіли про технологічні новаторства, втілені в літальних апаратах. Так, особливу гордість у них викликав дебютант форуму — середньо магістральний вантажний літак 132D, побудований на держпідприємстві «Антонов». Біля цієї граціозної залізної птиці було не менше відвідувачів, ніж на інших майданчиках гігантів авіапромисловості.

За словами хлопців — переможців проекту «Авіатор-2017», результати поїздки до Франції будуть дуже корисними під час захисту їхніх освітньо-кваліфікаційних робіт.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments