Українська альтернатива "ВКонтакті" припиняє своє існування

Вівторок, 5 вересня 2017, 19:01
Співзасновник Ukrainians повідомила, що керівництво компанії розробників відмовилось «не лише від самостійної розробки, але й від можливості її передачі будь-якій іншій стороні
Українська альтернатива "ВКонтакті" припиняє своє існування

За словами Олександри Струмчинської, відмова керівництва поставила нову соцмережу на межі закриття, - повідомляє «Справжня Варта».

Струмчинська вибачилась перед користувачами, які очікували на появу в українській соцмережі непиратського музичного контекту і зручної можливості для спілкування.

Як раніше писала «Справжня Варта», Служба безпеки викрила українських зрадників в мережах «Вконтакте» та «Одноклассники».

Правоохоронці встановили та затримали проросійських пропагандистів у Київській, Львівській, Черкаській, Хмельницькій, Харківській, Чернігівській, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Сумській областях.

Вони створили низку ресурсів у соцмережах, які використовували для закликів до захоплення державної влади, поширення антиукраїнських матеріалів, підтримки військової агресії РФ проти України, просування ідей створення так званої «Новоросії».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments